Share

Project Name: Pattee Canyon Kitchen Remodel
Location: Missoula, MT
Year Designed: 2014
Contractor: BATEMAN BUILDING COMPANY

Project: NC Design was asked to redesign this awkward home in order to maximize space, allow more light and overall create a better flow and open feel within the home.

Design: This remodel mainly focused on the kitchen, living room and dining area to encourage more functionality and provide a refreshing new look. Existing cabinets and appliances were removed and sustainably reused via local organizations. Two walls were removed to allow better flow between these areas. The incorporation of the large sleek granite bar anchored the kitchen while the floor to ceiling cabinets created an open airy feel maximizing the space. The vast western facing windows provided ample natural light to pour in and illuminate the soft touches of this space. The open flow and continuous ceramic tile into the living/dining space finished off the crisp and elegant feel to this remodel.